Halmstad mamman

Alla inlägg under januari 2013

Av Emma - 15 januari 2013 10:59

Idag vaknade vi upp i ett vinterland. I går kväll var det bar mark och idag är den helt vit och flingorna faller ner, eller snarare vräker ner. Lucas och Kevin blev överlyckliga iallafall! Jag kan väl inte påstå att jag blev lika glad.. 

Men huvudsaken är att mina små är lyckliga!

   

Så efter jag varit och lämnat busarna på förskolan blev det ostmackor med varm o´boy för att få upp värmen lite.


   

Av Emma - 15 januari 2013 10:52

Igår kväll var jag hemma hos Emelie och vi blev klara med tentan! Helt underbart, bara hoppas att den blir godkänd också. Men det borde vi bli. Idag är det handledning  15.30, känns lite onödigt att ta sig dit eftersom vi redan är klara men vi måste ju så det är ju bara till att åka dit.

Av Emma - 14 januari 2013 11:42

1 mil senare och en vända bland maskinerna så är jag hemma igen sedan en tid tillbaka. 

Jag har hunnit registrerat mig till denna terminen och till den nya kursen. Så nu är det bara till att skriva klart tentan och sedan börjar termin 3 av 7. Det har verkligen gått fort detta första året. Hoppas att de 2,5 resterande går lika fort så är jag ju snart klar. 

Nu ska jag gå och se om jag kan få ihop något att äta, kylen är inte så välfylld direkt och jag har ingen bil så jag kan inte åka och handla heller.. Men någonting ska jag väl kunna skrapa ihop iallafall.

Av Emma - 14 januari 2013 08:45

Ny vecka och hemtenta står på denna veckas planering med och på fredag ska det vara färdigt och inlämnat. Men vi börjar denna dagen med en vända i gymmet innan det är dags att skriva igen.

Av Emma - 13 januari 2013 15:03

Och det blev lite självporträtts pyssel. Killarna blev nöjda och ville ha upp dem på väggen.

Av Emma - 13 januari 2013 15:02

Gårdagens festligheterna var möhippa för Carro! Det var en kanon dag med massa skratt och äventyr.
Här kommer även en bild på den blivande bruden.

Av Emma - 11 januari 2013 14:04

Senaste kräk tillfället var igår eftermiddag och idag är han precis som vanligt igen. Inge av oss andra har åkt på något än så jag håller tummarna att vi klarar oss! Jag vill ju iväg i morgon!!

Vi ska väl inte ropa hej än men än så länge mår alla bra iallafall. Alla sängkläderna är i tvättmaskinen och vädringsfönstrena är öppna på vid gavel. Så nu är det bara till att hålla tummrna!


Av Emma - 10 januari 2013 18:05

Det blev inget Stockholm för Rasmus del och jag blev inte ensamstående hela helgen, kanske blir det inga roligheter på lördag heller.. 

De ringde nämligen från förskolan vid 11.30 och sa att Kevin hade kräkt. Så det vara bara till att hämta hem mina små. Varför måste den komma så himla olägligt? Den kunde väl väntat till nästa helg istället eller ha varit förra helgen, denna helgen var ju helt upp bokad både till höger och vänster..

Vi får hålla tummarna för att resten av familjen klarar sig iallafall. Riktigt tråkigt och det gör så ont att se min lilla kille lida. 

Hoppas att han är bättre i morgon!

Ovido - Quiz & Flashcards