Halmstad mamman

Alla inlägg den 29 januari 2013

Av Emma - 29 januari 2013 20:59

Kom hem från ett BC pass för ungefär en timma sedan, riktigt härligt. Men när jag var i omklädningrummet så var det två andra tjejer som diskuterade bröst. Jag kunde inte låta bli att lyssna på vad de sa. Den ena tjejen berättade att hon hade varit i en underklädes butik och mätt vilken bh storlek hon skulle ha och hon kände sig nöjd för den storleken satt perfekt tyckte hon och vad jag förstod det så var det någon storlek större än vad hon själv hade trott. Då sa hennes kompis att det inte kunde stämma för den storleken hade hon och hon sa: "det vet ju både du och jag att jag har större bröst än dig". Jag såg hur den tjejen gick  från att ha varit jättenöjd till att bli ledsen. Tyckte så synd om henne. Men om hon har fått hjälp av utbildad personal och bhn satt perfekt så borde det ju vara kompisen som inte har rätt storlek då. Hon kanske själv borde gå och få hjälp att hitta rätt storlek! 

Men jag förstår inte hur man kan säga så till sin kompis som verkligen var glad för att hon hade hittat rätt storlek och sen får en sådan kommentar slängd i ansiktet..

Och vad spelar det för roll om hon har större bröst? Huvudsaken är väl att man är nöjd med sig själv och är man det ska ingen annan komma och trycka ner en! 


Ovido - Quiz & Flashcards