Halmstad mamman

Alla inlägg under januari 2013

Hmm

Av Emma - 21 januari 2013 15:17

Tror att det är dags att mina små busar städar på sitt rum i dag! För väl se hur lång tid det tar för dem.

Av Emma - 21 januari 2013 14:36

Tror minsann att det var någon som var trött nät vi kom hem från förskolan idag..

Av Emma - 21 januari 2013 11:50

Idag börjar den tredje terminen i min utbildning. Men det börjar lugnt, idag har vi nämligen läsdag, vilket innebär att vi har tid till att läsa litteratur hela dagen. Tyvärr har inte mina böcker kommit än så jag kan inte läsa, de skulle tydligen inte komma förrän på onsdag.. Så ja ghade tänkt att jag skulle åkt och tränat i morse men huvud och hals ville inte samma sak som jag. Så det blev till att hoppa träningen idag så jag kan gå på bodycombaten i morgon.

Men istället har jag fått mig en promenad till förskolan och sedan bort till svärmor för att låna hennes bil så jag kunde handla och fylla på i kyl, frys och skafferi. Även diskberget som var i köket har jag fått undan. Middagen är lagad och intagen, kyckling filé med wokade grönsaker stod på menyn idag, gott gott!

Ska se om jag hinner med att rensa lite i förrådet innan det är dags att hämta hem mina små trollungar med. Kanske borde vila lite och hålla tummarna att huvudvärken försvinner och att halsen rättar till sig istället, Får se hur jag gör, kanske kan ta och vila innan jag hämtar Lucas och Kevin och sen rensa förrådet. 

Av Emma - 20 januari 2013 19:58

I julklapp fick jag presentkort på The Body shop av min svärmor. Jag hittade Body butter där som är helt underbar! Body butter duo Beurre corporel heter den. Halva burken är för normal hud och den andra halvan är för torr hud. Super bra och luktar underbart!

Av Emma - 20 januari 2013 19:35


 

Av Emma - 20 januari 2013 16:02

Har precis kommit in efter en kall stund i pulkabacken hemma vid min mormor. Nu blir det fika så vi kan värma oss lite.

Av Emma - 19 januari 2013 18:36

Denna dagen har det inte blivit mycket gjort. Det blev lite tvätt vikning i förmiddags sedan matlagning. Efter maten gick vi ut på en promenad allihopa. Riktigt härligt väder var det ute. Lite kallt men inte ett moln på himlen.

Sen har det varit tv-spel som gällt resten av dagen för mina små pojkar. I morgon får nog den stackars apparaten vila lite tror jag allt! 


Nu i eftermiddag hittade jag en bra sida där man kunde skriva in sina träningsresultat och sådant, då blir det ju lite roligare att träna om man ser att det verkligen händer något med kroppen.

-3 cm runt magen sedan 1 januari och - 0,2 kg, har satt ett mål tills min födelsedag i maj så får vi se om jag lyckas med detta eller inte. Känns mycket roligare nu när jag hittade denna sida iallafall så jag håller tummarna! 

shapelink.com heter sidan och den finns som app med så man enkelt kan fylla i via mobilen med.


Av Emma - 18 januari 2013 14:02

Nu har jag fått frågan ett antal gånger av olika personer om jag har satt i löshår eftersom det är så långt.

Men NEJ, det är MITT hår och inget annat. Jag har bara låtit det växa! 

 

     

Jag med mitt helt egna hår!


Ovido - Quiz & Flashcards