Halmstad mamman

Alla inlägg under januari 2013

Av Emma - 18 januari 2013 14:01

Äntligen är det fradag vilket innebär GODIS!

Idag blev det turkisk peppar och choklad, gott gott.

 

Av Emma - 18 januari 2013 13:56

Nu är vi hemkomna efter att ha lämnat in tentan och varit på Eurostop. Vi fick tag i badbyxor till Lucas, han behövde ny eftersom simläraren sa att det badshortsen som killarna har är ungefär det samma som att vi skulle bada med jeans på. Så det blev till att köpa ny som är mindre och tajtare. Lucas blev nöjd så då är jag nöjd. Men det bästa utav allt var ju det som de själv fick bestämma att köpa. I julklapp fick de dublett av en sak så jag fick pengarna tillbaka. Så idag gick vi in på gamestop och där hittade dem ett Lego Indiana Jones spel. Så det köpte dem och sitter nu och spelar detta. Vi mötte även upp Carro på eurostop och det blev lite Mc´donalds mat för grabbarna. 

Så jag har två lyckliga killar här hemma nu!

 

Av Emma - 18 januari 2013 09:33

Vaknade med halsont, täppt näsa och huvudvärk idag. Och Kevin visar sig från sin lite mindre härliga sida om man säger så. Han bara jävlas med Lucas hela tiden och tjurar. Är det någon slags fyraårstrots kanske? Han har varit sån i ungefär en vecka nu.
Jaja, när jag torkat håret och sminkat mig så ska vi ta och åka bort till skolan och lämna in tentan och sedan blir det nog en snabb runda inom eurostop med.

Av Emma - 17 januari 2013 20:09

7.20 ringde telefonen i morse, det var bemanningen som ville att jag skulle jobba klockan 8. Så det var bara till att flyga upp ur sängen, slänga på kläderna på både mig och ungarna och sedan åka iväg med dem till förskolan. Som tur va så äter de frukost kl 8 så de han dit till frukosten. Som väl var så var det på en förskola här i vallås som de behövde vikarie på så jag behövde inte ta mig så långt.

När vi väl kom hem sedan vid 15 tiden så har det bara varit gnäll och bråk mellan Lucas och Kevin hela tiden.. Hoppas verkligen inte att det är likadant i morgon, för då har jag satt dem som lediga. Jag ska åka in till skolan och lämna in tentan och sen kommer Carro hit en sväng innan vi ska ut till Tönnersjö. 

Av Emma - 16 januari 2013 19:15

Busarna är precis istoppade i sängarna, trötta, mätta och belåtna efter kvällens simskola och bad. Lucas trivs jättebra på simskolan och idag var Kevin med så han och jag badade. Jag har fått honom att våga doppa huvudet och hoppa själv från kanten. Jätteduktig är han. 

Nu sover de, tror jag iallafall. De har inte kommit ut från rummet och det är tyst där inne så förhoppningsvis så sover de. Jag ska ta och slänga mig i soffan tror jag. 


Av Emma - 16 januari 2013 11:49

Äntligen är jag klar med småfixet i texten. Nu ska bara Emelie kolla om det är något mer och sen kan vi lämna in den. Härligt härligt!

Jag ska ta och laga lite mat till mig nu och njuta av den innan det är dags att hämta mina små och sedan hämta Elvira för att åka till simskolan sen. Lucas längtar, får väl se hur det går med Kevin bara, blir kanske svårt att underhålla honom under tiden som Lucas badar.. Men han får väl ta och spela på min telefon så länge. 

Av Emma - 16 januari 2013 08:38

Idag var det verkligen kallt! Det var till och med så håret frös till is. Visserligen så var det lite fuktigt men ändå. Jag har ingen termometer men enligt vädret så är det -11°C. Men nu sitter jag här i värmen med en filt runt mig och ska fixa det sista på tentan. 

Vi var ju på handledning igår och vi har några små saker vi ska fixa så det blir riktigt bra. Lite ordvals ändringar och några justeringar i referenslistan sen är det klart och ska lämnas in. Så det är väl lika bra att jag sätter igång så det är ur världen sen!

 

Av Emma - 15 januari 2013 11:09

     

Ovido - Quiz & Flashcards