Halmstad mamman

Alla inlägg under juni 2013

Av Emma - 26 juni 2013 12:25

Igår såg jag verkligen fram emot x-fit passet som jag hade bokat in! Gick dit och allt kändes super tills jag hade gjort lite mer än halva varvet.. Det började svartna för ögonen och jag var nära att spy.. Gjorde klart varvet men kände att det inte var lönt att fortsätta. Gick in till omklädningsrummet och svetten började rinna. Tog en dusch och det kändes väl lite bättre men ändå inte bra, så jag avbokade dagsnes pass också eftersom det skulle vara klockan 10 på morgonen. 

Jag gjorde rätt i att avboka för idag känner jag mig fortfarande konstig, huvudet värker tempen visar 37,8 ingen direkt feber kanske men det är ju mer än vad jag brukar ha och magen känns helt konstig med. Trodde bara att det var mat som saknades igår men det var det nog inte. Vet inte alls vad det kan vara.. 

Ska till jobbet på ett möte senare idag med så det är väl bara till att slänga i sig några tabletter och se glad ut. Det tar väl inte så lång tid där kan jag inte tänka mig iallafall. 


När allt ändå håller på att jävlas så fortsätter det bara, denna lappen såg jag 9.30 i morse..

 



Jag han med en mysmiddag med Lucas igår på Mac Inn iallafall, mysigt att bara vara han och jag en stund!

    







Ge mig en kram när jag förtjänar det som minst, för det är då jag behöver det som mest!

Av Emma - 22 juni 2013 20:04

Vid 11 tiden igår begav vi oss hem till Sara och Tommy med familj, blev grillat och jordgubbar med glass och massa bus för barnen (även lite bråk när tröttheten slog till..)

Jättemysig dag var det och killarna slocknade på två sekunder när vi kom hem sen. 

Det var dock en liten sak som kunde gått illa.. När vi satt och pratade och alla barnen var ute och lekte så kom de och sa att Kevin hade jättemycket blod i huvudet. Vi sprang dit och ena sidan av huvudet, kinden händerna och halva tröjan var full med blod. Vi tvättade av det och det visade sig att det bara var ett väldigt litet sår som tur var, men det var lite läskigt när det var så mycket blod och kom från huvudet.

Han hade sparkat sig fram på en liten plastmotorcykel, som en bobbycar fast en motorcykel och trillat av den. Vet inte riktigt hur han bar sig åt för blodfläcken var precis i början av en backe. Antagligen har han slagit i huvudet på en liten sten från sandningen i vintras som då har träffat ett ytligt blodkärl som gick sönder. Så det var skönt att det inte var så farligt som det såg ut.


Men trots den lilla olyckan hade vi en fantastisk midsommar, tusen tack Sara och Tommy!


Bus

Av Emma - 22 juni 2013 18:04

Bus hemma hos mormor och morfar (mellan bråken kan tilläggas..).

Av Emma - 20 juni 2013 22:52

Busarna la sig vid 19.30 idag och vid 21.30 hördes det ljud inne från rummet. Vi gick in och kollade och möttes av detta:

Kevin hade alltså inte somnat utan levt rövare och slängt ner alla sängkläder på golvet..
Nu vid 22.45 skulle jag bara kolla ifall han hade somnat och såg först inte honom i sängen, dock hittade jag honom på golvet, sovandes..
Min envisa älskade lilla knasboll!!

Av Emma - 19 juni 2013 15:19


Det var ungefär så det kändes efter dagens x-fitpass, hela jag skakade efter 45 minuter och jag känner redan i både armar och ben. Men det var bara så roligt!

Har bokat in två pass nästa vecka så jag längtar till tisdag redan. Men i morgon är det ett combatpass som står på schemat, om jag kan röra mig vill säga.. 

















Detta var en av övningarna och den var riktigt jobbig efter ett tag!
 

Av Emma - 18 juni 2013 20:42

Vid lunchtid idag träffade jag och killarna upp Carro för en fika och lite lek i Pippiparken. Mysigt och så fick jag en fin fin present av henne med, tusen tack vännen!

Här är busarna i väntan på bussen in mot stan:

   

Efter det bar det av mot förskolan för midsommarfirande, det blev dans, tårta och lek.

   

Nu ikväll skulle Rasmus spela golf så jag tog med mig killarna in till stan igen och lämnade dem hos bästa Ulla på Kidz klubb och gick på ett härligt combatpass. Det var reellas för 56 idag och det var ett mycket bra pass tycker jag.

I morgon ska jag prova på ett nytt pass, X-fit och det såg ut att vara både roligt och jobbigt. Får väl se om jag överlever i morgon.

Rasmus har fortfarande in kommit hem och jag vet inte när han gör det heller, vågar inte ringa och störa. Men jag får väl ta och läsa min bok.



Av Emma - 17 juni 2013 21:22

Idag när Rasmus kom hem från jobbet packade vi ihop grill och grilltillbehör och åkte till stadsbondgården. Hamburgare och titt på djuren!

Av Emma - 15 juni 2013 22:27

Är det någon som behöver en bilbarnstol säljer vi nu våran. 

En Britax multi-tech, köpt oktober 2009. 

Är det någon som är intresserad är det bara till att höra av sig.

 

Ovido - Quiz & Flashcards