Halmstad mamman

Alla inlägg den 8 juni 2013

Av Emma - 8 juni 2013 20:47

Tålamod, det är någonting som jag hade behövt lite extra av idag! Grabbarna grus har varit helt omöjliga idag.. De bara bråkar och lyssnar inte för fem öre. Riktigt härligt när det kommer sådana dagar, då känner men verkligen att man ser fram emot att ha dem hemma i ca sex veckor från förskolan.. Får hoppas att det bara var en grej de hade för sig idag och att det inte fortsätter!

På eftermiddagen åkte vi i alla fall hem till min mormor och morfar för att fira min moster som tog examen i onsdags.

Vi kom hem för ca en timma sedan och nu sover killarna, hoppas jag i alla fall. Man hör inget inifrån rummet så jag håller tummarna. Rasmus har åkt hem till en kompis och jag ska ta och bekanta mig med den väldigt omtalade Mr Grey. Jag har inte läst de böckerna tidigare men hört en väldans massa om dem. Så nu ska jag för första gången på 1,5 år läsa en bok för att jag vill och inte för att jag måste! 

Så nu ska jag ta min bok och krypa ner i soffan!

Av Emma - 8 juni 2013 20:08

Igår var det min första lediga dag efter skolavslutningen, men den blev inte ledig utan det blev jobb på förmiddagen. 

Vi gick till en nybyggd lekplats uppe på Hallandsgården, den var liten men väldigt mysig. Och det var där jag jobbade för 12-13 år sedan. Kommer inte ihåg om det var två eller tre somrar i rad jag var där, men tror att det var tre. Servering av våfflor i folkdräkt.. Men det var länge sedan nu, mycket trevligare att gå dit med alla barn och leka på lekplatsen och slippa den fruktansvärda doften av våfflor och all stress. Det var fortfarande samma bord och stolar som var där då jag jobbade där men huset hade de ändrat lite på. 

   

Jag slutade jobba klockan 13 och då blev jag upphämtad av mina killar och vi åkte hem för att packa ihop saker och bege oss till stranden. 

Hela eftermiddagen var vi där, det blåste väldigt ute men på stranden var det lä så det var riktigt härligt.

       




Ovido - Quiz & Flashcards