Halmstad mamman

Alla inlägg den 29 juni 2013

Av Emma - 29 juni 2013 20:36

Vet inte om det är jag som är överbeskyddande och fjantig kanske men vi låter inte våra killar gå ut själva. Har funderat på att låta dem göra det snart men jag är så rädd att de ska hända någonting.. Hemma hos mamma och pappa brukar de vara ute själva men de bor i hus  och det ligger ute på landet. Jag tror inte att de skulle springa iväg om de är själva men om de då träffar barn som är lite äldre så vet man ju inte vad de lurar i dem för dumt. 
Samtidigt så är det barn som är 2-3 år som springer här själva utan att det är några föräldrar i närheten, vilket jag inte själv hade låtit mina barn göra.

Som sagt så är det kanske bara jag som är fjantig men det är ju mina fina små killar och jag vill ju inte att det ska hända dem någonting! 

Men samtidigt så är det väl bara att inse att mina "små" killar börjat bli stora. Tycker att det är så himla svårt! 

Av Emma - 29 juni 2013 20:24

Håret är blött och ihopsatt till en fläta efter duschen jag tog när grabbarna grus hade gått och lagt sig. Rasmus är hos en jobbarkompis och jag har precis landat i stolen framför datorn med ett glas pepsi och några få godbitar som är kvar efter gårdagen. 

Är helt slut efter det 22 timmar långa passet. Det var inte mycket barn men jag har sovit så dåligt i natt.. Jag vill ju gärna ha helt mörkt när jag sover men det vill ju inte barnen. Så det är tänt i hallen och på toaletten vilket gör att det lyste rätt in i mitt rum. Det är ett fönster i dörren och det som brukar hänga där var borta, trodde att jag skulle kunna sova ändå men vaknade varannan timma. Så om jag ska sova i samma rum på måndag ska jag se till att hänga någonting över fönstret så det blir lite mörkare iallafall!

Ska ta och se om jag hittar någon film på Netflix och sen är det jobb i morgon igen, dock bara mellan 10-14. 


Ovido - Quiz & Flashcards