Halmstad mamman

Alla inlägg den 13 juni 2013

Av Emma - 13 juni 2013 15:35

I tisdags tog jag ju med mig båda grabbarna till brottet eftersom det har varit ett himla tjat om att åka dit. Men det blev inte riktigt som det var tänkt. Jag såg fram emot en skön eftermiddag med solande och ungarna som badade. När vi kom dit var förväntningarna höga från Lucas men besvikelsen tog fort över hans iver.. Han hade fått för sig att brottet var det samma som äventyrslandet med karuseller och vattenland. Visst var där en rutschkana men inget mer. Så det var en besviken Lucas som ville hem efter en halvtimma. Stackaren, tyckte synd om honom men jag har ingen aning om vad han hade fått det ifrån att det skulle vara karuseller där..

När vi satt oss i bilen fick jag ett samtal från min man att han hade spytt 3 gånger på jobbet, UNDERBART!

Så jag fick åka och hämta honom och sen låg han veckad i sängen resten av dagen och kvällen så jag tog med killarna och åkte till gymmet på ett härligt combatpass. Men det blev inga mer spyor under verken eftermiddagen eller kvällen och inte går heller så jag vet inte vad det var. Han var hon mamma och pappa dagen innan och de har inte heller blivit sjuka så det måste varit något han ätit. Idag är han och jobbar i alla fall och vi andra är inte dåliga.


Jag har nu kommit en bra dit i min bok, har ca 100 sidor kvar av 550. Jag vet inte vad jag ska säga om boken.. Man vill inte lägga den ifrån sig men jag vet inte om jag tycker att den är bra eller dålig. Den där Mr Grey har ju sina goda sidor samtidigt som jag tycker synd om honom och ibland bra vill man bara ge honom en smäll så han vaknar. Men man får väl ta och följa fortsättningen!



Ovido - Quiz & Flashcards