Halmstad mamman

Alla inlägg under juni 2013

Av Emma - 15 juni 2013 21:41

Har suttit och letat efter en ny telefon nu. Min är ju helknasig så jag har fått låna en iPhone av pappa. Väldigt snällt men jag gillar inte alls den telefonen. Den är lätt att använda men samtidigt är det så onödigt avancerat. Jag skulle ta och lägga över några låtar från pappas dator till min telefon tänkte jag. Han har en mac och iTunes på den. Så då tänkte jag att det borde ju inte vara några problem alls. MEN det var det självklart. För man kan ju tydligen bara lägga in det från den datorn man startade telefonen i första gången annars måste man göra om telefonen från början och då låser man telefonen till itunes i den datorn istället. Varför??

Med en android är det bara till att stoppa i sladden i datorn och det går då att använda den precis som med ett usbminne, alltså man drar och släpper, vipps så är bilden, musiken eller filmen inne i telefonen. Förstår inte varför de ska krångla till det så mycket..

När jag har jobbat nu i sommar blir det till att köpa en ny iallafall. Frågan är bara vilken man ska ha? Just nu står det mellan en Samsung s4 eller en HTC one. Kan inte riktigt bestämma mig. Men jag har ju ett tag kvar innan jag kan köpa någon så jag har ju tid att fundera och så får man väl åka och kolla och känna på dem, lite svårt att avgöra genom att bara titta på en bild på en datorskärm. 

Av Emma - 15 juni 2013 21:36

Idag blev det en dag i Tönnersjö, Rasmus är förkyld och superhes. Det låter som att han kommit i målbrottet igen och kraxar som en kråka. Lite roligt måste jag säga!

Han orkade iallafall inte hitta på något speciellt idag så det blev en runda ut till mamma och pappa där vi spenderade hela dagen.

Det blev även en liten tur till godis på landet, underbart godis ha de där!

 

Solen sken hela dagen tills det var dags att åka hem, när vi skulle gå ut till bilen öppnade himlen sig. Härligt härligt!

 

Nu är vi hemma igen iallafall och jag ska ta och sätta tänderna i Femtio nyanser av mörker, alltså del två i serien. Den första delen läste jag klart igår och var ju bara tvungen att köpa fortsättningen. Så det är vad jag ska ta och ägna min kväll åt.


Av Emma - 15 juni 2013 21:31

  

Regnar det ute så man inte kan ( kan, kan man väl men mamma vill inte när det regnar) gå till lekplatsen så får man hitta på egna lösningar för att vara ute. Lucas och Kevin drog ut täcken, kuddar och filtar på balkongen och lekte där istället.

Mycket bra lösning tycker jag! De fick vara ute och ha roligt och jag slapp gå till lekplatsen och bli blöt. 

Av Emma - 15 juni 2013 21:28

Min älskade Lucas börjar bli stor.. Nu kan han skriva, bara man säger vilken bokstav det ska vara. Sitt namn kan han skriva själv och han brukar veta vad orden börjar på.

Liten blir stor fort!

 


Av Emma - 14 juni 2013 15:19

Idag var det dags för ännu ett besök hos sjukgymnasten, vet inte egentligen vad jag gjorde där men jag har fått en ny tid på måndag i alla fall och ska då träffa en ny som var bra på det där med hållning och skulle få ett utlåtande av henne ifall det kan ha någonting med det att göra. Känns som att jag aldrig kommer att få rätt på detta.. Men men det är väl bara att bita ihop, eller?
Efter sjukgymnasten blev det en runda till Sibylla för att ge mina små monster lite mat. Jag ville också så gärna ha en hamburgare med pommes, men jag tog aldrig någon! Är faktiskt lite stolt över mig själv!
Efter de ätit upp var det dags att träffa Carolina, det blev en mysig fika i form av varm choklad och grov scones. Det blev även en runda på stan innan vi begav oss ut hit till tönnersjö. I kväll blir det en kväll själv, Rasmus skulle hem till Fredrik så jag får väl ta och umgås med Mr Grey istället.

Av Emma - 13 juni 2013 15:35

I tisdags tog jag ju med mig båda grabbarna till brottet eftersom det har varit ett himla tjat om att åka dit. Men det blev inte riktigt som det var tänkt. Jag såg fram emot en skön eftermiddag med solande och ungarna som badade. När vi kom dit var förväntningarna höga från Lucas men besvikelsen tog fort över hans iver.. Han hade fått för sig att brottet var det samma som äventyrslandet med karuseller och vattenland. Visst var där en rutschkana men inget mer. Så det var en besviken Lucas som ville hem efter en halvtimma. Stackaren, tyckte synd om honom men jag har ingen aning om vad han hade fått det ifrån att det skulle vara karuseller där..

När vi satt oss i bilen fick jag ett samtal från min man att han hade spytt 3 gånger på jobbet, UNDERBART!

Så jag fick åka och hämta honom och sen låg han veckad i sängen resten av dagen och kvällen så jag tog med killarna och åkte till gymmet på ett härligt combatpass. Men det blev inga mer spyor under verken eftermiddagen eller kvällen och inte går heller så jag vet inte vad det var. Han var hon mamma och pappa dagen innan och de har inte heller blivit sjuka så det måste varit något han ätit. Idag är han och jobbar i alla fall och vi andra är inte dåliga.


Jag har nu kommit en bra dit i min bok, har ca 100 sidor kvar av 550. Jag vet inte vad jag ska säga om boken.. Man vill inte lägga den ifrån sig men jag vet inte om jag tycker att den är bra eller dålig. Den där Mr Grey har ju sina goda sidor samtidigt som jag tycker synd om honom och ibland bra vill man bara ge honom en smäll så han vaknar. Men man får väl ta och följa fortsättningen!



Av Emma - 11 juni 2013 10:57

Nu är det dags för ännu ett sjukgymnastbesök. Bara tre gånger till sen efter det har jag frikort.. Men trots alla besök har det inte blivit bättre alls. 

Efter sjukgymnasten har jag lovat Lucas och kemin att vi ska åka till brottet (ett utomhusbad). Men vad är det jag har gett mig in på? Två bassänger, två barn fyra och fem år och en mamma. Kanske blir första och sista gången? Eller så förhoppningsvis så sköter de sig.

Nä dags att åka så jag inte blir försenad! 

Av Emma - 10 juni 2013 10:11

Även idag blir det jobb för min del, slutade skolan i onsdags och skulle inte börja jobba förrän söndag vecka 25. Men både i fredags och idag har jag fått extra tider. Härligt för plånboken! 

Idag jobbar jag 14-20 så busarna är hemma fram tills 13. Även denna dagen är en dag man måste blunda och räkna till 10 flera gånger om för att inte explodera. Det är speciellt den lilla fisen som gör en galen. Säger man någonting till honom står han bara och hånflinar och det gör mig tokig.. Vad ska man göra? Det spelar ingen roll alls vad jag säger..

Får väl hoppas att denna fasen snart är över annars är jag väl grå hårig lagom till skolan börjar igen.

Tur att han är snäll och go ibland så man glömmer bort de där jobbiga stunderna.

Ovido - Quiz & Flashcards