Halmstad mamman

Alla inlägg under december 2012

Av Emma - 27 december 2012 20:16

Julen är nu firad med nära och kära. Och busarna har fullt upp hela dagarna med att leka med sina nya leksaker.
Idag var jag och tog mina prover så nu hoppas jag att jag kan få ett svar på vad det kan vara så jag kan bli lite piggare. Men hon som tog proverna förstörde min arm.. När hon drog ut målen drog hon den snett så jag har en.fin lite kula och antagligen kommer jag få ett ännu finare blåmärke. Och ont gör de. Men de går väl över! Efter läkaren gick jag en snabb runda i stan, köpte mig ett är jeans och en tröja. Sen var det dags att fylla på kylskåpet. Efter handling och mat så åkte vi ut till tönnersjö för att tvätta bilen och fika. Nu är båda busarna i säng och jag ska ligga i soffan hela kvällen och inte göra någonting.

Av Emma - 26 december 2012 14:08

Julen är nästan över och killarna är super nöjda med sina paket och att tomten kom. Julafton var mysig och det var roligt att träffa allihopa.
I eftermiddag ska vi hem till svärmor och fira hos henne. Men innan det ska jag på ett Body combat pass. Kunde inte låta bli, och det är välbehövligt med tanke på julens onyttiga intag.. Så idag blir sista träningspasset för detta året. Får bara hoppas att det går bättre än sist då jag gjorde något med höften.

Av Emma - 24 december 2012 12:20

God jul önskar familjen Nordvall!

Av Emma - 24 december 2012 08:11

Tomtenissarna har varit här i natt. Men de var busiga missar minsann! De hade lagt paketen i granen och inte under.
När Lucas och Kevin gick upp så tände de granen det första dem gjorde. Lucas kollade under granen och så lite besviket, inga paket än. Sen tog de undefär tio minuter och sen såg han paketen i granen och lyckan var total!
God jul!

Av Emma - 23 december 2012 21:12

Idag när jag provade klänningen som jag tänkte ha i morgon så kom Kevin och tittade. Och så så han: Mamma du är en pinsessa.
Man blir ju så varm i hjärtat. Min underbara lilla plutt!

Av Emma - 23 december 2012 19:23

Det blev inget med utevistelsen idag. Rasmus och Kevin åkte iväg till äffären en sväng och jag och Lucas har byggt med lego hela eftermiddagen. Barnen har precis gått och lagt sig och jag och Rasmus ska spela lite bingolotto. Kanske kan man få en lite tidig julklapp. Men troligtvis inte.. Hoppas kan man ku alltid göra iallafall!

Av Emma - 23 december 2012 13:00

Stort grattis till Ida med familj som i natt fick sin efterlängtade lilla son! 


Av Emma - 23 december 2012 09:53

Alla fyra ljusen är tända, det finns bara en lucka kvar att öppna i julkalendern. Så snart är det julafton.
Vi har inget planerat denna dagen, förutom att killarna ska städa på sitt rum. Eventuellt kanske vi går ut en runda, får väl se hur vädret är. Känns inte så lockande när man tittar ut men vi får väl se.

Ovido - Quiz & Flashcards