Halmstad mamman

Alla inlägg under april 2013

Av Emma - 19 april 2013 10:49

Ja jag borde göra en massa saker, läsa, städa, tvätta och massa annat tråkigt. Men istället sitter jag här vid datorn och gör inget alls.  Man kanske borde ta tag i dagen och göra någonting vettigt?! Men det är så svårt att lyfta rumpan från stolen och göra någonting idag.. 

Av Emma - 17 april 2013 21:14

Idag var det ju sista gången på simskolan för denna terminen. Tre märken har han tagit och till hösten får han flytta upp en nivå.
Diplom och glass fick dem, dock så har de skrivit fel på hans namn vilket han såg direkt.

Av Emma - 17 april 2013 15:30

Lucas fick ju sin stelkrampsspruta igår och det gick kanon. Han hade inte ont eller kännde av det alls. Men i morse var det värre.. Han hade ont och armen var jättesvullen! Stackaren. Nu verkar det vara bättre iallafall så han kan vara med på simskoleavslutningen som tur är.

Av Emma - 16 april 2013 20:13

Idag blev det en riktig mysdag, började kanske inte så mysigt eftersom Lucas fick vaccinspruta. Men efter det åkte vi hem till min mormor och morfar. Vädret var underbart och killarna hade jätteroligt. Dagen avslutade sedan med ett extremt jobbigt body combatpass. Ät aldrig innan träning säger jag bara, i slutet kändes det som att all mat skulle komma upp igen.. Men jag överlevde och svetten rann så det gjorde väl lite nytta iallafall.


           

Av Emma - 15 april 2013 08:06

Eller inte! Den har inte börjat bra iallafall så förhoppningsvis kan det ju bara bli bättre. Huvudvärk som vanligt, regnet ödet ner och vi missar bussen till förskolan. Detta innebär att vi måste gå i regnet för vi hinner inte vänta på nästa buss. Kevin blir superarg och skriker precis hela vägen och för att komma i någorlunda tid så måste jag nästan dra med honom hela vägen eftersom han är sur som en citron och inte vill gå.. När vi väl är framme är vi som tre dränkta katter. Mina skor är genomblöta, jackan, mitt hår och byxorna likaså. Och jag ska vara i skolan mellan 9-17 idag! Underbart! Men som jag skrev innan så kan det väl bara bli bättre??

Av Emma - 14 april 2013 19:48

Idag blev det middag hemma hos svärmor och efter det åkte vi ner till Gullbranna till dem Rasmus bodde granne med när han var liten. De hade nämligen små söta lamm som killarna skulle kolla på och klappa.

Lucas var väl inte så rädd för dem men Kevin tyckte bättre om att titta på dem på håll. De fick iallafall mata dem och klappa dem, de minsta lammen som bara var 14 dagar var lite rädda så dem kunde vi inte klappa för de bara sprang iväg. Men de som var 1,5 månad gick bra och även mammorna.


       

Av Emma - 13 april 2013 19:53

Igår när jag hämtat killarna på förskolan skulle vi åka till eurostop för att köpa en present och lite godis till dem eftersom det var fredag. 

När vi satt i bussen och nästan var framme i stan för att sedan kunna byta buss tyckte jag att Kevin suttit stilla länge.. 

 

När jag tittade så var det inte så konstigt för han sov ju. Och att åka bussen in till stan tar cirka 13 minuter..

Men jag bar ut honom ur bussen och han fortsatte sova. 

 

Väntetiden tills nästa buss var 8 minuter och när vi väl var framme sedan sov han fortfarande och hade gjort hela färden som var ca 10 minuter. 

Inte ens när jag la ner honom i en kundvagn vaknade han.. Hade nog varit en hård dag på förskolan?!

 

Men efter en stund vaknade han och det blev fullfart på båda två grabbarna!

 

Ovido - Quiz & Flashcards