Halmstad mamman

Alla inlägg den 6 april 2013

Av Emma - 6 april 2013 20:36

Efter att ha umgåtts med familjen hela dagen så åkte de ut till Tönnersjö och jag åkte in till stan för att gå på fest. Två i klassen har fyllt år och hade fixat en fest för oss i klassen. En helt underbar kväll med massa skratt och galenskaper!

         

Av Emma - 6 april 2013 20:23

Igår var det en fullspeckad dag. Det började med läkarbesök för Lucas efter vi lämnat av Kevin på förskolan. Han har ju ett kort tungband vilket gör att han inte kan räcka ut tungan och inte heller slicka sig runt munnen, vilket man bör kunna göra. Så i mitten på nästa vecka ska vi ringa och boka en operationstid för honom så får vi väl se hur lång väntetid det är..

Efter läkaren hämtade vi upp Kevin och det var dags för frisörbesök med båda grabbarna. Det gick kanon med Lucas som vanligt men med Kevin var det värre.. Han skulle minsann inte klippa sig! Efter lite muta med chips så gick han tillslut med på att klippa sig men det var ju bara en liten stund som det gick bra. Så resultatet blev inte det bästa men med tanke på situationen så kunde det inte bli bättre heller. En liten person med en ENORM vilja och envishet.

Tillslut var båda klippta iallafall och vi åkte vidare till galjberget för att grilla korv och leka lite, en härligt men lite små kylig eftermiddag.

       

Ovido - Quiz & Flashcards