Halmstad mamman

Alla inlägg den 3 april 2013

Av Emma - 3 april 2013 11:19

Dagens lunch blev kyckling med chili och curry och till det morötter, paprika, palsternacka och rotselleri. Riktigt gott och super enkelt! Och så ett glas med citronvatten.  

Av Emma - 3 april 2013 10:12

Idag har jag sådär härligt ont i mage , rumpa och lår efter gårdagens body combatpass och måndagens zumba. Hade tänkt att träna nu på förmiddagen egentligen men jag tar en promenad till skolan istället, det blir ju ändå ca 45 minuters promenad och det är ju inte fel det heller. Det blir ju en runda till gymmet i morgon så lite vila idag blir nog bra.

Av Emma - 3 april 2013 09:47

Vi har haft problem med vår belysning och uttaget i badrummet och skickade därför en felanmälan och elektrikern var här idag. Han som var här sa att det inte ens är godkänt som det är nu och att vi inte kan ha kvar spelgen med belysning utan bara kan ha en vanlig spegel. 

När jag pratade med hfab nu så säger dem att det inte ens är elektrikern som ska titta på detta utan det är crendo. Ska bli väldigt intressant att höra deras verision sedan. Det känns ju som att elektrikern borde ha koll på  vad som är godkänt och inte. Men samtidigt känns det konstigt att de skulle ha tillval som inte är godkända heller.. 

Men det återstår att se hur det blir. 

Ovido - Quiz & Flashcards