Halmstad mamman

Alla inlägg under april 2013

Av Emma - 25 april 2013 08:34

Natten var lugn och första jobbpasset för dagen är slut. Jag har hunnit komma hem och packa upp grejerna och nu är det dags att bege sig till nästa jobbpass.
Det ser ut att bli en kanondag iallafall så det håller vi tummarna för. Men jag längtar lite till klockan blir 13 så jag kan gå bort och hämta mina små killar och pussa på dem!
Så här fint var det vid Nissan i morse när jag gick till bussen:

Av Emma - 24 april 2013 21:56

Alla 8 barn sover så sött nu. Det var en rätt stökig kväll men tillslut somnade allihopa ändå. Allt är fixat inför morgondagen med kläder, frukost, disk och så vidare. Och vad gör man då om inte försöker att vara lite nyttig. Böckerna är framplockade facebook är kollat, tänderna är borstade, pyamasen är på och nu är det bara bloggen kvar, sen finns ingen ursäkt. Så nu ligger jag här i sängen med mitt fina täcke med bananer i pyamas motiv på och det är väl bara till att börja läsa och leta citat! Natti natti allihopa!

Av Emma - 24 april 2013 14:29

Bilen är lämnad och jag är hemkommen igen. Någon liten rad har blivit läst men inte så mycket som borde hunnits med kanske?! Datorn borde inte fungera när man ska plugga!

Men men jag kollade in Krakel och Spektakel mässans sida och blev väldigt sugen på att gå på den. Vet inte om min man vill detta med, men jag tror att mina små pojkar hade uppskattat det iallafall. 

Hittade även en bloggande mamma från Mellbystrand tror jag det var som skriver helt underbart. Meekatt heter hon och hon skulle även ställa ut på mässan under helgen. Får se om jag kan övertala min kära make att gå dit..

Men nu är det dags att springa bort och hämta busarna och sedan hämta bilen. Hoppas bara att det inte börjar regna! Inte så roligt att gå en promenad på ca 40 minuter i regn med två små killar direkt.. Funderar på om vi ska ta bussen dit istället, men jag vet inte. Får se hur kallt det är när jag går bort till förskolan.

Av Emma - 24 april 2013 10:04

Denna veckan såg ut att bli en lugn vecka, bara en föreläsning på måndag eftermiddag och resten av veckan till att läsa. Men det blev inte så lugnt som jag tänkte mig.. 

Föreläsningen är avklarad och jag fick läst fyra av sex böcker igår. Så långt allt väl. Men igår kväll blev den lugna veckan helt plötsligt fullproppad. 

Bilen ska in på service idag vid 13 och hämtas 16. Så jag ska hämta busarna vid 15 och gå bort till rejmes för att hämta bilen och sedan blir det fort som attan bort och hämta Rasmus på hans jobb och han får lämna av mig vid 16.30 då jag börjar ett nattpass som jag blev inringd till igår. Men förhoppningsvis kan jag läsa lite ikväll när barnen hoppat i säng. Passet slutar 7.30 och sedan börjar jag jobba klockan 9 på en förskola här i Vallås men slutar som tur är vid 13. Så det blir ett intensivt dygn nu. På fredag väntar ett läkarbesök som förhoppningsvis kan ge något svar eller hjälp för min höft.

Nä ska ta och packa sakerna för ikväll/natt och morgondagen, kanske jag hinner läsa några sidor med innan det är dags att lämna in bilen och ta en promenad hem. Väl hemma blir det väl bara till att vända och sen gå igen för att hämta upp busfisarna och gå bort och hämta bilen.


Av Emma - 23 april 2013 10:23

Vi ska ju ha två litteraturseminarier snart och till dem ska vi ha totalt sex böcker och vi ska plocka ut 6 citat ur varje och sedan skriva varför vi valt dem. Har kommit igenom två böcker av dessa sex. Men det är ju så fruktansvärt tråkigt!! Men det måste ju göras förr eller senare och jag har reda dragit ut på det flera gånger. Jag ska inte hämta hem busarna förrän klockan 15 idag så jag måste komma en bit idag. Men motivationen är som bortblåst!

Av Emma - 22 april 2013 09:30

Om 16 dagar fyller jag år, och jag fyller 25. 

25 år.. Det är väl ingen ålder egentligen men det känns hemskt att bli så "gammal". Visst har jag väl en del saker som personer i min ålder inte ens är i närheten av. Jag har varit tillsammans med min man i 10 år denna sommaren, jag är gift med honom och har varit det i 3,5 år och sist men inte minst, jag har 2 fantastiska små killar som är 5 och 3,5 år. Så egentligen borde jag väl inte känna någon stress för att bli äldre?! Jag har ju redan det finaste och bästa man kan få i livet och det är ju mina fina små killar.

Jag har 3 "stora" saker till som jag har som "mål" i livet. Den ena vet jag blir av om 2 år och det är ju skolan. Det målet har jag ett datum på när det blir av. De andra 2 vet jag inte alls, eller jag vet när jag vill att det ska ske men det är saker jag inte kan styra över själv, inte nu iallafall. Inom 5-6 år hoppas jag på men som sagt så är det inget jag kan styra själv och den ena saken kanske inte är möjligt alls, men man kan ju drömma och hoppas iallafall!



   



Av Emma - 22 april 2013 09:18

Helgen har varit helt underbar med kanonväder. Men nu är det en ny vecka som är precis påbörjad. Busarna är lämnade på förskolan och jag har precis kommit hem och sitter nu och äter lite frukost. Ska snart ta tag i lite skolarbete innan det är dags att bege sig till skolan för föreläsning 13-16. Vi har ju litteraturseminarium nästa vecka och tills dess är det två böcker som ska läsas och det ska tas ut 6 citat ur varje bok som sedan ska argumenteras för och emot.. Har börjat men har aldrig gjort sådant innan så jag har ingen aning om ifall det är rätt. Men det blir nog bra. 

Fick förresten reda på betygen för förra kursen och jag fick VG på alla moment vilket är högsta betyget, härligt!

Av Emma - 21 april 2013 09:05

Jag brukar alltid ha telefonen i bakfickan. Har haft de så länge jag kan minnas. Men Igor visade det sig att det inte var världens bästa idé kanke.. När jag tog fram den igår så var det en spricka rätt över skärmen. Som tur är så är det bara i nedre delen av telefonen så det stör inte jättemycket, men det är ändå väldigt irriterande!!

Ovido - Quiz & Flashcards