Halmstad mamman

Alla inlägg under februari 2013

Av Emma - 22 februari 2013 07:35

Har precis lämnat mina små busar på förskolan och sitter nu i bussen på väg till den förskolan där jag ska jobba idag. Det verkar bli en fin dag idag så det håller vi tummarna för.
Rasmus fick äran att väcka killarna innan han åkte till jobbet idag och då fick han minsann smaka på sitt eget morgonhumör. Kevin är nämligen rätt så lik sin pappa när det kommer till den biten med väckning. Och eftersom Rasmus alltid brukar åka innan vi går upp så har han ju aldrig fått erfara detta tidigare. Men då vet han hur jag har det ibland.

Is

Av Emma - 21 februari 2013 16:01

När jag var och hämtade Lucas och Kevin så visade Kevin sin is figur som han gjort igår och hängt ut i trädet i dag.

Av Emma - 21 februari 2013 13:55

Nu är postern klar. Vi gjorde klart det sista i förmiddags och det känns bra.

Hade tänkt att ta ledig med mina små troll i morgon men de planerna ändrades i förrgår kväll. De ringde och undrade om jag kunde jobba. Så i morgon blir det jobb 8-16, inte den fredagen jag såg fram emot kanske. Men det ska bli roligt att jobba där iallafall och jobbar man så blir det ju mer pengar i kassan med och det är ju inte fel det heller!


Av Emma - 20 februari 2013 13:35

Morgonen började bra, det var inga bråk överhuvudtaget, vilket det har varit de senaste veckorna.. Vi hann med bussen i tid och i skolan flöt allt på och vi är nästan klara. Visst hade vi kanske kunnat bli helt klara idag men Ann skulle till frisören så vi fortsätter i morgon istället. Så innan hon skulle till frisören åt vi lunch i stan och nu är jag hemma igen och sitter och värmer mig med en mugg te och fleacetröja. Det blåser fruktansvärt kallt ute! Så lagom till jag fått upp värmen sedan ska jag gå bort och hämta mina små busar. 

Av Emma - 19 februari 2013 13:23

Ja den gick väl inte som vi ville kanske.. 

Vi var på två handledningar och den första fick vi veta att vi borde göra om den ena bilden. Det läraren föreslog var precis det vi tänkt från början men inte gjorde. Så det var ju inte så jätteroligt att få göra om det igen. Nästa gång ska man kanske hålla sig till första idén?! 

Handledning nummer två fick vi precis samma besked men då hade vi ju redan tänkt om och berättade vår nya idé vilket hon tyckte lät bra. Det känns även som vi eller jag iallafall fick mer klart för mig vad som skulle vara med i textdelen. Så i morgon förmiddag blir det stenhårt jobb så vi förhoppningsvis blir nästan klara eller helt klara kanske.


Nu ska jag ta och se ifall jag kan hitta lite bilder som jag kan klippa i och sedan infoga i bilden vi sak ha. 



Av Emma - 18 februari 2013 13:34

En ny vecka och måndag igen. Arbetet med postern fortsätter även denna veckan och på fredag ska den vara klar. Men jag och Ann är klara med bilderna och vi har gjort själva layouten på postern så det är bara texten som ska skrivas. Vi har även tagit ut det vi vill ha med från böckerna så det ska bara skrivas ihop. I morgon är det handledning så jag hoppas att vi är klara i morgon eftermiddag eller senast onsdag iallafall. Men vi får se.


Om 1,5 timma ska jag gå bort och hämta mina små busar på förskolan och sedan åka in till stan för att träna. Det blir trx idag och mamma ska med också. Ska bli intressant att se vad hon tycker om det. Träingsvärk kommer jag ha i morgon iallafall!

Av Emma - 18 februari 2013 13:24

Igår stekte vi lite pannkakor, tog på oss varma kläder och åkte ut till Ön. Det blev en härlig promenad och en kall men mysig pannkakslunch vid sjön (som visserligen var frusen). Grabbarna grus gillade det och de följde spåren i snön på väg tillbaka sedan så vi inte gick vilse. Lucas var väldigt orolig för att vi skulle göra det men när han följde spåren i snön och stolparna de hade satt ut längst med stigen så gick det ju kanon när han gick först.

När vi kom hem sedan var vi lite frusna allihopa så det blev datorspelande för Lucas och Kevin och jag la mig i soffan och tittade på en film och Rasmus åkte hem till en kompis.

     


Av Emma - 16 februari 2013 21:30

I går när vi gick hem från förskolan hittade Lucas en pinne han tvunget skulle ha. Men det var ingen pinne utan en brandslang som var fem meter tung! Så den tunga brandslangen gick han och släpade på hela vägen hem. Min älskade plutt. Lucas har ju sedan han var tre år ungefär vetat vad han ska bli när han blir stor, han ska nämligen bli brandman. Så det är väldigt mycket lekar som har med det att göra. Ska bli intressant och se hur länge han vill bli det och ifall han till och med blir brandman en dag. 

 


Efter Rasmus hade slutat jobba åkte vi ut till Tönnersjö, när vi åkte hem sedan hittade Kevin sina solglasögon i bilen. Han skulle tvunget ha dem på sig även fast klockan var 21 och det var kolsvart ute. Men eftersom klockan var så mycket somnade han ju ganska snabbt, vi hann inte rulla många meter med bilen innan han hade somnat. Så när vi parkerade fick jag och Rasmus oss ett gott skratt.

 

Min lilla tok!


Ovido - Quiz & Flashcards