Halmstad mamman

Alla inlägg den 25 februari 2013

Av Emma - 25 februari 2013 14:59

Nu när postern är klar så är det bara till att hoppa på nästa grej. Och nu är det fältstudie med rapportskrivning som står på schemat resten av tiden som är kvar på denna kursen. Sen är det ytterligare en kurs som kan strykas, vilket betyder ett steg närmre målet!

Men det ska bli intressant att göra undersökningen och se vad alla kommer fram till. Det värsta är ju att detta ska presenteras på en lekkonferens som vår klass ska hålla i sen. Jag gillar ju inte alls att prata inför andra människor så. Men det ska väl gå bra  hoppas jag!

Av Emma - 25 februari 2013 14:53

Även igår var det kalas för Lucas del. 6 kalas på 4 veckor för Lucas del, men nu har han inte fler inbjudningar än så länge iallafall. Nästa kalas blir kanske hans eget. 

Under tiden som han var på kalas var vi andra en sväng på eurostop och eftersom Lucas fick hamburgare på kalaset så fick det bli hamburgare till Kevin med, eller ja han ville ha kycklingbitar istället.. 

 

Min lilla tok!


På eftermiddagen sedan kollade vi på Lucas nya favoritprogram "Stockholm brinner". Och efter det blev det ju såklart brandmanslek här hemma.

 

Två brandmän i full fart, där av den suddiga bilden..


Ovido - Quiz & Flashcards