Halmstad mamman

Alla inlägg den 4 mars 2013

Av Emma - 4 mars 2013 09:37

Busarna är lämnade, en aning tjurigt var det idag med men lite bättre än igår iallafall. Sitter nu i bussen påväg in till stan för att möta upp de andra i basgruppen. Det är dags för intervju tre nu. Kanske den sista. Sen är det bara till att sammanställa och skriva rapporten på sju sidor. I eftermiddag har vi handledning på det vi skrev förra veckan, visserligen bara inledningen så det är inte så mycket men då kanske vi slipper vara kvar till 17?!
Så resten av denna veckan kommer väl bestå av läsande och skrivande. Kan ju hoppas att solen har kommit för att stanna nu så kanske man till och med kan sitta ute och läsa.

Av Emma - 4 mars 2013 06:44

Denna helgen har vi missat massa sovtimmar.. i fredags blev det väldigt sent för mina små pluttar. Vi var i trönninge för Rasmus fixade med bilen, vilket tog betydligt längre tid än väntat. Så vi var inte hemma förrän vid 24. Men Lucas och Kevin sov inte längre för det utan gick upp vid 7.30 Så det blev ca 5-6 timmar mindre sömn för dem den natten. Vilket i sin tur ledde till något griniga barn. Elin passade dem på kvällen sen medans jag och Rasmus var på fest. De kom i säng i vanlig tid men sen skulle Kevin upp vid 05.30 Och förlite sömn för hans del två nätter o rad gjorde att gårdagen var en rent ut sagt hemsk dag! Allihopa var trötta så det var ingen rolig dag alls. Men vi får väl hoppas att denna dagen blir bättre, dock så slutar jag inte förrän 17 idag vilket inte känns så himla roligt direkt.. Men det är väl bara till att göra det bästa av situationen. Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och se om jag kan vakna lite innan det är dags att springa bort till förskolan.

Ovido - Quiz & Flashcards