Halmstad mamman

Alla inlägg den 3 maj 2013

Av Emma - 3 maj 2013 11:13

Klockan är 11 och jag har hunnit med en del idag.

Det började med utvecklingsamtal för Kevin 7.30 8.30 var jag på röntgen och röntgade höften/bäcken. När det var färdigt åkte jag vidare till Maxi och beställde min tårta som de bjöd på och fick även handlat allt till kalaset nästa vecka. Dyrt men nu är det färdigt iallafall. 

Åkte sedan inom Eurostop och fixade beställningen till brudbuketten, hade redan skrivit en beställning men ändrade lite i den så nu är det klart. Är nu hemma och allt är uppackat och instoppat i skåpen. Funderar på om jag ska göra tårtorna idag, de ska ju ändå vara frysta så det gör ju inget om man gör dem i förväg då. Men jag behöver ju läsa och skriva lite med.. Får väl ta och börja med läsandet och sedan göra tårtorna om jag hinner det. Det är ju en del att göra till kalaset så det är ju lika bra att göra det som går innan. 

Så en del har jag allt hunnit med, men helst av allt hade jag bara velat lägga mig och sova några timmar. Halsen gör ont huvudet värker och näsan är täppt. Jag hinner verkligen inte med att bli sjuk nu!! Får väl ta och ignorera det och hoppas på det bästa.

Ovido - Quiz & Flashcards