Halmstad mamman

Alla inlägg den 13 september 2013

Av Emma - 13 september 2013 08:23

Dimman ligger tät över Halmstad idag och det är lång dag i skolan, slutar inte förrön 16.. Dagen börjar med en fysikföreläsning i tre timmar och fortsätter med tre timmar biologi på eftermiddagen. Sen är det dags att träffa Gabriel igen. Vågar man göra det när det är fredagen den 13e? Jag har aldrig haft otur den dagen så det ska nog gå bra, den är väl precis som alla andra dagar. Förstår inte varför det skulle vara mer otur denna dagen? Någon som hittat på och sen tror många på det kanske?
Nä dags att byta buss nu!

Av Emma - 13 september 2013 06:57

Igpr var jag på bvc med Kevin flr fyraårskontroll. Min älskade lilla fis är ju en väldigt bestämd lite herre och gör inget som han inte själv vill..
Så jag förberädde honom flera dagar i förväg och berättade vad han skulle få göra. Han sa att han skulle göra allt och han var glsd på bussen och påväg dit. Men när vi kom in på vårdcentralen som man går igenom för att komma till bvc blev det inte så roligt längre. Han sa att han inte ville mer och skulle hem. Men han gick och lekte och allt var frid och fröjd.

Efter ett tag kom Lena ut och var jätteglad och positiv och började prata med honom och mig. Då gömmer han sig under bordet och ska inte gå in..
Jag går in och tillslut kommer även Kevin. Men han är inte sammarbetsvillig överhuvudtaget. Vi försöker med alla trix som finns och några saker blir gjorda men vi har fått en ny tid om tre veckor för att göra ett nytt försök.
Jag pratade med honom efteråt och han sa att han inte ville prata.
Min älskade plutt, han har ju problem me uttal och har varit hos logoped. Även där vägrar han göra någonting och vissa saker Lena hade var liknande de logopeden har. Jag tror att han tycker det är jöttejobbigt nör man inte förstår vad han säger och då låser det sig för honom och han blir tyst och vill inget alls. Det känns tungt att se honom så och inte veta hur man ska hjälpa honom.Förhoppningsvis blir det bättre snart för han har utvecklats mycket i talet.
Min älskade lilla fis!

Ovido - Quiz & Flashcards