Halmstad mamman

Alla inlägg den 3 september 2013

Av Emma - 3 september 2013 21:05

Barnen sover, maten är fixad inför morgondagen, jag har tränat och tagit mig en lång härlig dusch och Rasmus är iväg hos en kompis och pluggar jaktteori. Så just nu sitter jag här och bara njuter av lugnet, ska ta och fixa i ordning håret och sen får jag väl ta och läsa lite kemi som vi ska ha tills torsdag. 

I morgon är det en heldag med teknik som står på schemat, ska bli intressant att se vad det är för någonting.


Men idag var vi ju på en förskola ute i Haverdal, på förmiddagen gick vi på pippi-skattjakt med barnen och på de olika stationerna fanns det olika skatter som pippi hade gömt i form av olika no-experiment.


På eftermiddagen var det lekplatsfysik som stod på schemat, exempelvis övningar med gungbrädan som syns på bilden. Försöka få jämnvikt på den. Sen var det även med gungorna, rutchkanan och lite annat. 

Av Emma - 3 september 2013 08:16

Efter kursintrot i skolan igår känns det som att det kommer bli en bra kurs. Intensivt ibland men det känns ändå betydligt bättre än innan.
Idag har vi ju en heldag ute i Haverdal på en förskola och vädret är med oss. Så det blir nog en kanondag! Sen ikväll är det ju combat så det blir ju en kanonavslutning på dagen.

Ovido - Quiz & Flashcards