Halmstad mamman

Alla inlägg under juli 2013

Av Emma - 10 juli 2013 14:47

 

Listan är nu färdig och alla punkter strukna och även ungarnas rum är städat. 

Dock är det städat under hot.. Det såg ut som tredjevärldskriget där inne och de vägrade plocka undan så jag kunde dammsuga. Så jag hotade med att dammsuga upp alla legobitar som låg på golvet. Och ja, jag vet att hot inte är pedagogiskt och att det säkert finns andra sätt att få dem att städa men efter denna förmiddagen orkade jag inte diskutera med dem utan det fick bli den enkla utvägen vilket även var väldigt effektivt denna gången. 

Så nu sitter de och spelar under tiden som jag gjorde mig i ordning. Jag är klar men de skulle bara göra klart en bana. Sen bär det av in till stan 16.30 ska jag vara hos sjukgymnasten så det får bli en sväng in dit innan och kolla vad det finns för någonting, det är ju EM i damfotboll i Halmstad så det finns saker inne på torget. Vet inte vad men vi får väl se om det är någonting att ha.

 

Efter en förmiddag med massa bråk sitter de nu fin och spelar tillsammans, tänk om de alltid kunde vara så snälla mot varandra!

Av Emma - 10 juli 2013 11:02

 

Några saker har jag hunnit med mellan alla bråk.. Syskonkärleken är inte på topp om man säger så, de bråkar hela tiden, saker flyger, de slåss, skäller på varandra och skvallrar på varandra hela hela tiden. 

Jag skickade ut dem innan men de kom in nästa direkt för de tyckte att det var för kallt ute. 

Får väl se hur mycket jag hinner med idag. Ska ta och börja med maten nu, fläskpannkaka får det bli!

Av Emma - 9 juli 2013 20:21

Dagen började med lämning på förskolan, Kevin var inte superglad då han inte gillar att bli lämnad när det inte är som vanligt. De har ju slagit ihop alla avdelningar och det är en annan förskola som är på deras nu under sommaren med, vilket innebär nya bar och nya fröknar. Men det gick bra tillslut eftersom favoriten Catarina var där. 

Sen blev det en bussfärd in mot stan för jobb p min förskola. En härlig dag som spenderades utomhus.

Vid 15 tiden gick jag till bussen igen och åkte och hämtade mina busar och även de hade varit ute nästan hela dagen. 

Hemma sedan blev det tv-spel fr grabbarna eftersom de ändå hade varit ute så mycket och när Rasmus kom hem 20 minuter efter oss åkte jag in till stan för ett riktigt härligt Combatpass, svetten rann och armarna darrade när passet var färdigt, kan det bli bättre?

Nu är maken min på golfbanan och jag har fått i mig lite kvällsmat och ska nu drick min mugg med grönt citronte och kolla på någon film.

Av Emma - 8 juli 2013 21:33

Idag var det ett jobb pass för mig på kvällen, Rasmus tog bilen när de lämnat av mig på jobbet så jag fick för mig att ta inlinsen hem eftersom bussen inte gick förrän 40 minuter efter jag slutat. 

Kändes som en kanon idé när jag åkte hemifrån men när jag slutade och skulle ta p mig dem så kändes det inte fullt så bra.. 

Men 22 minuter senare var jag hemma så jag är nöjd, och då var det ju ändå flera trafikljus som jag fick stå och vänta vid. Kändes väldigt härligt när jag kom hem och nu har jag tagit en dusch och jag känner mig riktigt duktig. 

I morgon är det jobb igen, skulle varit ledig men det blev ändringar i schemat så i morgon blir det förskola för både mig och grabbarna grus, dock inte samma. Får hoppas att det går bra med tanke på att det var ett bra tag sedan dem var där men det blir nog inga bekymmer.


Nä om man skulle ta och lägga sig och kolla en film och sedan sova kanske?!

Natti natt!

Av Emma - 8 juli 2013 10:19

Rasmus är tillbaka på jobbet igen och jag jobbar kväll idag. Lucas och Kevin har en kompis här och de leker så fint. Man kanske ska ta och passa på att ge hemmet lite kärlek? Känns som att det behövs, tråkigt men nödvändigt!

Ett annat nödvändigtont är att åka och handla och fylla på kyl, frys och skafferi. Det måste också hinnas med innan jobbet för det ekar nästan i kylskåpet..

Med andra ord har vardagen kommit tillbaka igen Killarna ska tillbaka till förskolan på onsdag igen efter att ha varit lediga i över en månad nu. Tror att de kommer att gilla det och denna veckan är det bara två dagar de ska vara där. Sen börjar mitt sommarschema på riktigt och det startar med en 65 timmarsvecka! 

Av Emma - 6 juli 2013 21:46

Idag har vi varit ute i tönnersjö hela dagen för att fira min mamma som fyller år i morgon. Det har varit kanonväder så busarna har varit ute hela dagen och busat och sprungit i vattenspridaren.

Min duktiga kille har skrivit helt själv. Nu behöver man bara säga vilken bokstav som ska skrivas så vet han hur den ser ut!

Av Emma - 5 juli 2013 21:17

Hade sett fram emot en veckas ledighet nu, men tji fick jag.. Har fått extrapass på måndag, onsdag, torsdag och söndag. Fast det är ju bara bra, då trivs de med mig iallafall och jag får ju extra pengar med så det är synd att klaga.



Av Emma - 5 juli 2013 21:12

Idag hämtade vi upp min minsta lillasyster och åkte ner till hembyggdsparken i Ängelholm. 

Det blev grillning, lek på lekplatsen och så tittade vi på alla djuren. En riktigt mysig dag!

     

Ovido - Quiz & Flashcards