Halmstad mamman

Alla inlägg under juli 2013

Av Emma - 18 juli 2013 15:03

Idag blev det en mysig förmiddag p åSagoängen med Lucas, Kevin och en go vän och hennes fina tjejer.

     

Av Emma - 17 juli 2013 20:33

Det är mina små älskade pojkar det! 

Visst kan de vara rent ut sagt skitjobbiga emellanåt, men ni är de finaste killarna som finns och jag älskar er mer än ni kan ana!   

Av Emma - 16 juli 2013 14:24

Tycker att det är så tråkigt när folk ska klanka ner på det man gör. Flera gånger när man säger att man läser till förskollärare får man höra massa negativt. Det är allt från

"Hur kan du gå så länge skolan och ta studielån för att leka och byta blöja" till

"Hur kan man vilja jobba med sånt, stackars dig".

Men jag har valt att läsa till det efter som jag tycker att det är roligt att jobba med barn. Man får vara en del av barnens uppväxt, man får lära dem massa nya saker, se hur de utvecklas och varje gång man kommer till jobbet springer barnen fram mot en och man får massa kramar och likadant när man går hem så blir det kramar innan man går. Det är nog inte många yrken där man blir så uppskattad, visst finns det negativa saker med men det finns det inom alla yrken. Men en sak är säker och det är att det handlar om så mycket mer än att bara leka och byta blöja. Visst det är en del av yrket med men som sagt, det är så mycket mer. 

Och är det ingen som hade velat jobba med detta vad skulle då hänt med alla barn, då skulle just du som är så negativ till mitt val av yrke kanske inte kunna jobba själv för att ingen ville ta hand om ditt barn!

Det finns massa yrken som jag överhuvudtaget inte alls hade kunnat tänka mig att jobba med men jag säger inte massa negativt om dem! 

Tycker som sagt att det är supertråkigt att man ska få så negativa reaktioner på någonting som man valt att göra för att man tycker om det!



Av Emma - 16 juli 2013 14:11

Om två timmar påbörjar jag min 92 timmars vecka.. Jobbar 16-15.30 detta första passet, men jag tror bara att det var två sovbarn i natt så det blir väl rätt så lugnt hoppas jag.

Mina egna barn har varit förvånansvärt snälla idag, de har lekt lugnt och stilla och bara något enstaka bråk. Är nästan lite förvånad men hoppas att det kan fortsätta så. Så jag har hunnit med att tvätta 4 maskiner tvätt, diska, laga mat och duscha medan de har lekt.

Nu har jag precis lämnat mina små troll på förskolan och äter några knäckebröd innan det är dags att åka till jobbet.

Av Emma - 15 juli 2013 09:27

Med och motgångar, dalar och toppar, skratt och gråt, glädje och sorg. Ibland är det lätt och ibland är det svårt men oavsett vad så har vi stått sida vid sida i 10 år idag ♥

 

2007


 

2009


 

2013

 

2013

 

Och våra underbara små killar 2013!


Av Emma - 13 juli 2013 21:34

Även idag blev det en sväng till stranden, dock blev det inte Östrastranden idag utan Fågelvik och Rasmus var med eftersom han är ledig, även svärmor var med.

Grabbarnagrus hade jätteroligt och jag byggde ett sandslott med dem även idag, fast idag blev det ett större slott!

Kevin brände sig tyvärr på ryggen men efter duschen fick han lite kylbalsam på och sedan var han nöjd. Även jag har bränt mig men på benen. Så nu får det bli några dagar utan solning och det bästa av allt, utan sand!

Det är verkligen jättemysigt att vara på stranden och killarna gillar det verkligen, men jag gillar inte sanden som verkligen är överallt! Men så länge Lucas och Kevin tycker det är roligt så får man väl stå ut med det.

I morgon väntas iallafall jobb hela degen för min del, känns inte så roligt att gå och jobba när de andra är lediga, men sång är livet. Man kan ju inte alltid få som man vill.

Av Emma - 12 juli 2013 13:12

Av Emma - 10 juli 2013 21:16

Eller det känns så iallafall. Jag hade ju från början 65 timmar på sju dagar men de har nu utökats och blivit 92 timmar istället. Kommer knappt träffa Rasmus någonting, barnen träffar jag lite men mannen min blir det inte många glimtar av och gymmet går inte alls.. Barnpassningen är ju stängd så jag kan ju inte gå dit på dagarna heller när jag har några minuter över innan nästa pass börjar. Men jag får väl ta igen förlorad tid vid ett annat tillfälle!

Det blir ju skönt sen i augusti när lönen kommer så man får väl se det så.

Nu ska jag ta och borsta mina tänder och sedan kolla på 24 tror jag innan det är dags att sova.


Natti natt!

Ovido - Quiz & Flashcards