Halmstad mamman

Alla inlägg den 8 juli 2013

Av Emma - 8 juli 2013 21:33

Idag var det ett jobb pass för mig på kvällen, Rasmus tog bilen när de lämnat av mig på jobbet så jag fick för mig att ta inlinsen hem eftersom bussen inte gick förrän 40 minuter efter jag slutat. 

Kändes som en kanon idé när jag åkte hemifrån men när jag slutade och skulle ta p mig dem så kändes det inte fullt så bra.. 

Men 22 minuter senare var jag hemma så jag är nöjd, och då var det ju ändå flera trafikljus som jag fick stå och vänta vid. Kändes väldigt härligt när jag kom hem och nu har jag tagit en dusch och jag känner mig riktigt duktig. 

I morgon är det jobb igen, skulle varit ledig men det blev ändringar i schemat så i morgon blir det förskola för både mig och grabbarna grus, dock inte samma. Får hoppas att det går bra med tanke på att det var ett bra tag sedan dem var där men det blir nog inga bekymmer.


Nä om man skulle ta och lägga sig och kolla en film och sedan sova kanske?!

Natti natt!

Av Emma - 8 juli 2013 10:19

Rasmus är tillbaka på jobbet igen och jag jobbar kväll idag. Lucas och Kevin har en kompis här och de leker så fint. Man kanske ska ta och passa på att ge hemmet lite kärlek? Känns som att det behövs, tråkigt men nödvändigt!

Ett annat nödvändigtont är att åka och handla och fylla på kyl, frys och skafferi. Det måste också hinnas med innan jobbet för det ekar nästan i kylskåpet..

Med andra ord har vardagen kommit tillbaka igen Killarna ska tillbaka till förskolan på onsdag igen efter att ha varit lediga i över en månad nu. Tror att de kommer att gilla det och denna veckan är det bara två dagar de ska vara där. Sen börjar mitt sommarschema på riktigt och det startar med en 65 timmarsvecka! 

Ovido - Quiz & Flashcards