Halmstad mamman

Alla inlägg den 4 februari 2014

Av Emma - 4 februari 2014 10:20

Som jag skrev igår är salstentan avklarad och jag tror att den är godkänd med (Bara för att ajg tror det så är den väl inte det, men den dagen den sorgen). Och varför inte då gå från salstenta till hemtenta direkt? Eller jag vi hade ju en föreläsning i går eftermiddags med, men nu på förmiddagen har jag tittat lite på hemtentan. Som det känns nu så känns det rätt så bra. Har kommit fram till vad ajg ska skriva om och även gjort mallen för upplägget och påbörjat en bakgrund. Kommer säkert att låta annorlunda sedan när jag måste sätta tänderna i böckerna, men nu känns det hyfsat okej faktiskt. Om det går som jag tänkt mig så är jag klar med den nästa vecka, alltså nästan två veckor innan den ska vara inlämnad vilket känns kanon! Får bara hoppas att min planering håller och allt allt flyter på. 

I morgon är det dags att intervjua ett gäng femåringar om matematik, vi ska vara på Lucas och Kevins förskola då ingen av oss i gruppen hade femåringar på vfun. Jag ska nog inte vara med vid själva intervjun, det kanske blir lite konstigt ifall deras kompisar komemr hem och säger att Lucas och Kevins mamma har frågat massa om matte. Jag får vara med vid sammanställningen istället och ta del av svaren eftersom de ändå är anonyma. 

Kanske ska passa på att fråga personalen hur de jobbar med matematik när jag ändå är där också, kan ju vara användbart till hemtentan. Får väl se imorgon, ska bli spännande att få vara med en stund på deras förskola iallafall, man lämnar ju bara barnen där men det är ju knappt att man vet vad dem gör där. 


Nu ska jag iallafall ta och proppa i mig lite Ipren, halstabletter och nässpray för att få bukt med febern en lite stund så jag klarar av en eftermiddag i skolan. 


Halmstadmamman


Emma heter jag, är 27 år och gift. Tillsammans med min man har jag 2 busiga killar födda mars 2008 och augusti 2009. Jag är nyutexaminerad förskollärare och här kan ni följa min vardag som mamma, förskollärare, fru och mig själv med allt vad det innebär.

Besök

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards